Smaczne przystawki, które uświetnią każde uroczyste przyjęcie, to propozycja dla osób ceniących elegancję podania i wyrafinowany smak. Jeżeli podejmujesz ważnych gości bardzo istotne jest odpowiednie menu. Oto jedna z wielu naszych propozycji
Bankiet w formie bufetów szwedzkich
– czas trwania ok. 3-4 godziny
♠♠♠
Bufet zimny
Fantazja z owoców morza z sosami (różne rodzaje krewetek w tym krewetki Black Tiger, ośmiorniczki baby, kalmary, małże, paluszki krabowe itp.)
Półmisek grecki (zapiekane rybki w klarze, rolada z grilowanych warzyw, kalmary po egejsku, szaszłyczki z kurczaka, marynowane pepperoni nadziewane fetą, oliwki, tzatziki)
Patera rozmaitości Party (mus z wędzonego pstrąga, rajski przysmak z gęsiny, ser dor blu z gruszkami, babeczki z kolorową sałatką, szynka staropolska z melonem, oliwki, endywia)
Półmisek włoski (szynka parmeńska z melonem, pomidory suszone z mozarellą, bruschetta z oliwkami, babeczki z mulami, krewetki w grillowanej cukinii, sos włoski)
Półmisek wędlin włoskich, serwowany z rucolą, parmezanem, oliwą smakową i mini ciabatkami (szynka włoska, speck, salami nostrano, coppa di pharma, mortadela włoska, kiełbaski romagnalo)
Patera mięs pieczonych i rolad
Deska serów wysokogatunkowych z winogronami i czereśniami koktajlowymi
Tarta szpinakowa z karmelizowaną cebulką
Bułeczki bankietowe 5 smaków, sosy do dań
♠♠♠
Bufet sałatkowy
Sałatka z grillowanego kurczaka z chrupiącą sałatą, z ananasem i sosem żurawinowo-chrzanowym
Sałatka nicejska z tuńczykiem i anchois, jajkami i oliwkami
Sałatka z brokułów migdałami i pieczarkami
Sałatka z karczochów z pomidorami
♠♠♠
Bufet ciepły
Pasta z suszonymi pomidorami i grzybami
Łosoś pieczony z sosem śmietanowo-chrzanowym
Kurczak z kaparami w sosie serowym
Ziemniaczki opiekane z rozmarynem
Warzywa blanszowane z sezamem
♠♠♠
Desery
Ciasteczka Party mix: łódeczki z owocami, muszelki z ananasem, tarta owocowa, kremówki szwedzkie z wiśniami , babeczki kokosowe, orzechowe itp.
Patery z owocami (mandarynki, melon, winogrona itp.)
Serwis cateringowy :
obsługa kelnerska, dostawa jedzenia, zastawa stołowa, przygotowanie stołów bufetowych
* Koszt netto dla osoby 100,00 PLN
* podane ceny dotyczą grup powyżej 50 osób